Alla långivare har sina egna regler och kreditbedömningar för lån, men hos Freedom Finance kan du alltid ansöka om privatlån på upp till 400 000 kronor, helt utan säkerhet. Freedom Finance letar sedan efter det billigaste privatlånet till dig och ser till att du får ett blancolån med de bästa villkoren, och som är anpassat för dina förutsättningar.

För att kunna samla dyra lån och krediter krävs ett nytt lån som motsvarar totalbeloppet av de andra lånen och krediterna tillsammans. Undersök vad du har för lån och krediter idag, och gå igenom de olika räntorna. Försök att få med så mycket som möjligt under det nya lånet. Det kan handla om allt från smålån till avbetalningsplaner för produkter och tjänster du köpt.

Det går det alldeles utmärkt att ansöka om att samla lån trots betalningsanmärkning, så länge skulden hos Kronofogdemyndigheten är betalad. Om skulden fortfarande är obetald kan Freedom Finance tyvärr inte hjälpa dig.

Låna upp till 400.000 kr utan säkerhet. Ansök nu!

Om Freedom Finance

Freedom Finance är ett fristående bolag som samlat flera långivare och deras olika lån under ett och samma tak. Freedom Finance arbetar som en oberoende låneförmedlare från långivarna och kan erbjuda kunderna det största sortimentet av lånelösningar på den svenska marknaden. Freedom Finance hjälper kostnadsfritt privatpersoner att hitta ett optimalt privatlån, med en av marknadens lägsta räntor, som passar kundens lånesituation. Freedom Finance skiljer oss från andra förmedlare av lån på Internet främst genom att kunden får tala med en erfaren lånehandläggare, precis som hos banken, även om låneansökan görs via Internet.

<iframe src="http://tracking1.euroads.se/system/showadv.php?sid=2&cpid=856&adid=222311&acid=5401&eatrackid=332599" width=300 height=250 marginwidth=0 marginheight=0 ALLOWTRANSPARENCY=true frameborder=0 scrolling=no bordercolor=#000000 hspace=0 vspace=0></iframe>

No Comments Yet.

Leave a comment