Jag har länge letat efter en opartisk sida om lån. Ofta förstår man att där är någon bank som ligger bakom sidan som ska tjäna pengar, men här är det en privatperson, vilket känns bra för mig.

Jag använde sidan när jag skulle köpa en husbil. Jag hade inte insats för att kunna ta ett billån så valde istället att låna pengar genom ett privatlån. Det är lite högre ränta, men det blev helt okej. Jag är tacksam för alla de tips jag hittade här, vilka gjorde att jag inte föll ditt i några uppenbara fällor. Tack!

Johan Persson, Försäljningsansvarig

När jag först besökte Lånehjälp så visste jag inte vad ord som amortering och topplån betydde. Jag klickade runt och kände att jag snabbt fick den utbildning som jag behövde för att klara mig.

Första gången jag besökte banken upplevde jag att de pratade nedlåtande till mig. Med lite kunskap i bagaget kunde jag ge svar på tal, vilket gjorde det till en mycket trevligare upplevelse.

Maria Johansson, Personlig assistent

Stort tack för att ni hjälpte mig att sänka månadskostnaden och min ränta. Vet inte hur jag klarat mig annars!

Tyvärr tog jag en period i mitt liv flera olika smålån till både resor, ny dator och till möbler som jag behövde när jag flyttade hemifrån. Detta har jag fått lida för under en lång period. Idag har det gått nästan 10 år sedan jag lånade alla dessa pengar, men genom att hitta lösningar för att sänka månadskostnaden så är min vardag nu dräglig igen.

Dragan Janokowic, Butikschef