Hjälp att hitta rätt

Behöver du hjälp så ta gärna en titt bland våra frågor och svar eller se ta en titt på våra tjänster.

 • Bank Norwegian
  Bank Norwegian. Ränta från 4,99% till 20,24%. Lånebelopp mellan 5000-500000 kronor....
  mer info
 • MyLoan
  Lånebelopp från 10 000 kr till 400 000 kr. Ränta 3,50 % - 30,0 %....
  mer info

Våra mest populära tjänster

 • 1. Jämför lånekostnader. Jämför vad det kostar att låna pengar från olika kreditgivare. Vi har även betygsatt de olika bankerna. Läs mer om att jämföra lån.
 • 2. Ansök om små lån. När man ska låna ett mindre belopp är man ofta mer beroende av att det är snabbt och enkelt att få tillgång till pengarna. Här hittar du aktörerna som är bäst när du ska låna ett mindre belopp.
 • 3. Jämför kreditkort. Det är en djungel att ta reda på vilket kreditkort som är det bästa. Vi har gjort en sammanställning av marknadens kreditkort för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Jämför kreditkort.

Låt oss hjälpa dig!

Jämför lån hos flera banker.

Jämför flera olika alternativ innan du bestämmer dig för var du ska låna pengar. Se vår förteckning över olika bankers räntor och avgifter för att hitta det bästa lånet.

Analysera bankerna.

Vad vet du egentligen om banken där du vill låna pengar. Läs gärna på lite om banken innan det att väljer var du ska låna pengar.

Låna pengar nu och ansök.

Leta själv fram en lämplig bank i vårt register över kreditgivare och ansök direkt. Tryck på rubriken låna pengar här ovan så kommer du rätt.

Samla din låneportfölj.

Idag vet de flesta att man får bättre ränta genom att samla sin lån och krediter. Gör det inte bara en gång utan se regelbundet över dina lån.

Populära sidor

Här är de sidor som flest besöker.

Alla söker information och ofta letar vi efter precis samma fakta. Vi har därför sammanställt de mest besökta sidorna så att du enkelt hittar och ser vad det är andra som besöker vi sajt är ute efter.

Från bloggen

till arkivet